top of page

Focus op het laten groeien van jouw Bol.com verkoopaccount? 

PackFeed biedt volledige ondersteuning bij de verwerking van je Bol.com bestellingen voor Nederland, België en vele andere landen.

 

Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken en verzenden tot retourverwerking. Wij nemen het logistieke proces voor jou uit handen. Je hebt een standaard cut off tijd van 23:59 uur. Heb je in het verleden strikes ontvangen op je leverbelofte? Wij helpen jou met het voorkomen van strikes

Geïnteresseerd?

Postnl Bol.com afbeelding.jpeg

Integratie met Bol.com

Samenwerken met PackFeed Nederland? Wij beschikken over een plug & play integratie tussen jouw Bol.com verkoopaccount en ons fulfilment systeem. De integratie is zeer eenvoudig en kost slechts 2 minuten tijd.

Bol.com fulfilment klantenservice nederland

Voorkom strikes en maak gebruik van Verzenden via Bol.com via Packfeed 

Bol.com biedt de optie om je bestellingen te verzenden tegen aantrekkelijke tarieven, zonder dat je zelf verantwoordelijk bent voor de prestaties van de vervoerder. Dit heeft als voordeel dat je geen strikes ontvangt op je leverbelofte.

 

Verzenden via bol.com heeft als voordelen dat:

  • Bol.com je niet meer aanspreekt op de prestaties van de vervoerder

  • Klantvragen over de levering beantwoord worden door bol.com

  • Hogere conversie

  • Zoekgeraakte zendingen tot 75% van de verkoopprijs vergoed worden

Per aangeboden product op bol.com bepaal jij of je gebruik wil maken van de nieuwe service. Je kan er ook voor kiezen om je eigen verzendcontracten te blijven gebruiken.

fulfilment pakketten klantenservice bol.com verkoper

Start vandaag! 

Starten kan bij ons in de meeste gevallen binnen enkele dagen. In sommige gevallen kan je zelfs  al inloggen binnen 1 dag

Samen verder groeien?

bottom of page