top of page

Vergroot jouw bereik met PackFeed op MediaMarkt 

Verkopen op MediaMarkt via PackFeed fulfilment betekent zorgeloos ondernemen. Laat ons de logistiek afhandelen terwijl jij je focust op je elektronica- en technologieproducten. Met ons geavanceerde fulfilmentnetwerk zorgen we voor snelle en betrouwbare levering aan je klanten, waardoor je business moeiteloos kan groeien

Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken en verzenden tot retourverwerking. Wij nemen het logistieke proces voor jou uit handen. Je hebt een standaard cut off tijd van 23:59 uur. Heb je in het verleden strikes ontvangen op je leverbelofte? 

Geïnteresseerd?

Image by CardMapr.nl

Integratie met
MediaMarkt

Samenwerken met PackFeed Nederland? Wij beschikken over een plug & play integratie tussen jouw MediaMarkt verkoopaccount en ons fulfilment systeem. De integratie is zeer eenvoudig en kost slechts 2 minuten tijd.

Mediamarkt logo.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je profiteren van de enorme mogelijkheden van MediaMarkt voor jouw sportartikelen? Ontdek hoe PackFeed Fulfilment je kan helpen om succesvol te verkopen op een van de meest populaire sportwinkels. 

IMG_6332.heic

Waarom MediaMarkt?

Groot bereik:

MediaMarkt is een bekende en populaire retailer met een groot klantenbestand. Verkopen via hun platform biedt toegang tot een breed publiek van potentiële kopers.

Sterke merknaam:

Het associëren van je producten met het bekende merk MediaMarkt kan het vertrouwen van klanten vergroten en de verkoop stimuleren.

Professioneel platform:

Mediamarkt.nl biedt verkopers een professioneel e-commerce platform met geavanceerde functies voor het beheren van producten, orders en klantenservice.

Marketingmogelijkheden:

MediaMarkt voert regelmatig marketingcampagnes en promoties uit om hun platform te promoten. Als verkoper kun je profiteren van deze marketinginspanningen om je producten onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Logistieke ondersteuning:

Door gebruik te maken van fulfilmentpartners zoals PackFeed, kunnen verkopers profiteren van geautomatiseerde voorraadbeheer, orderverwerking en verzending, wat zorgt voor een efficiënte en probleemloze logistiek.

Klantenservice:

MediaMarkt biedt uitgebreide klantenservice aan hun klanten, wat kan bijdragen aan een positieve koopervaring en klanttevredenheid.

Start vandaag! 

Starten kan bij ons in de meeste gevallen binnen enkele dagen. In sommige gevallen kan je zelfs al starten binnen 1 dag

Geef jouw MediaMarkt account een kickstart!

bottom of page