top of page

Waarom verkopen op Decathlon via PackFeed Fulfilment? 

PackFeed biedt volledige ondersteuning bij de verwerking van je Decathlon bestellingen voor Nederland, België en vele andere landen.

 

Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken en verzenden tot retourverwerking. Wij nemen het logistieke proces voor jou uit handen. Je hebt een standaard cut off tijd van 23:59 uur. Heb je in het verleden strikes ontvangen op je leverbelofte? 

Geïnteresseerd?

Dechatlon v1.jpg

Integratie met Decathlon

Samenwerken met PackFeed Nederland? Wij beschikken over een plug & play integratie tussen jouw Decathlon verkoopaccount en ons fulfilment systeem. De integratie is zeer eenvoudig en kost slechts 2 minuten tijd.

Dechatlon logo.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je profiteren van de enorme mogelijkheden van Decathlon voor jouw sportartikelen? Ontdek hoe PackFeed Fulfilment je kan helpen om succesvol te verkopen op een van de meest populaire sportwinkels. 

IMG_6267.heic

Waarom Decathlon?

Groot klantenbereik:

Decathlon trekt dagelijks duizenden sportliefhebbers aan, waardoor je toegang hebt tot een breed en gepassioneerd publiek. 

Sterke merknaam:

Decathlon is een vertrouwde naam in de sportwereld, wat vertrouwen en geloofwaardigheid toevoegt aan jouw producten. 

Hoog verkeer:

Met een aanzienlijk verkeer op zijn website, biedt Decathlon verkopers de kans om hun producten aan een groot aantal potentiële kopers te presenteren. 

Specialisatie in sportartikelen:

Decathlon's focus op sportartikelen zorgt ervoor dat je jouw producten aan een gericht publiek kunt aanbieden dat specifiek op zoek is naar sportgerelateerde producten. 

Efficiënte logistiek:

Met PackFeed Fulfilment profiteer je van geavanceerde logistieke oplossingen om jouw sportartikelen efficiënt te verzenden en te leveren aan klanten. 

Promotiemogelijkheden:

Maak gebruik van verschillende promotiemogelijkheden op Decathlon om jouw producten onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. 

Start vandaag! 

Starten kan bij ons in de meeste gevallen binnen enkele dagen. In sommige gevallen kan je zelfs al starten binnen 1 dag

Geef jouw Decathlon account een kickstart!

bottom of page