top of page

Waarom Verkopen op Blokker.nl via PackFeed Fulfilment? 

PackFeed biedt volledige ondersteuning bij de verwerking van je Blokker.nl bestellingen voor Nederland, België en vele andere landen.

 

Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken en verzenden tot retourverwerking. Wij nemen het logistieke proces voor jou uit handen. Je hebt een standaard cut off tijd van 23:59 uur. Heb je in het verleden strikes ontvangen op je leverbelofte? 

Geïnteresseerd?

Blokker - Marketplace.png

Integratie met Blokker

Samenwerken met PackFeed Nederland? Wij beschikken over een plug & play integratie tussen jouw Blokker.nl verkoopaccount en ons fulfilment systeem. De integratie is zeer eenvoudig en kost slechts 2 minuten tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met PackFeed Fulfilment aan uw zijde kunt u moeiteloos starten met verkopen op Blokker.nl. Wij bieden een naadloze integratie om uw voorraad te beheren, bestellingen efficiënt te verwerken en klanten tevreden te houden. Dankzij onze geavanceerde logistieke oplossingen kunt u zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf, terwijl wij de operationele aspecten voor u regelen.

IMG_6267.heic

Waarom Blokker.nl?

Groot klantenbestand:

Blokker.nl trekt dagelijks duizenden shoppers aan, wat betekent dat je toegang hebt tot een breed publiek. 

Betrouwbare partner:

Als een gevestigde naam in de retailsector biedt Blokker.nl een betrouwbare en geloofwaardige omgeving voor jouw producten. 

Hoog verkeer:

Profiteer van het hoge verkeer op Blokker.nl om meer potentiële klanten te bereiken en je verkoop te stimuleren. 

Efficiënte logistiek:

Met PackFeed Fulfilment profiteer je van geavanceerde logistieke oplossingen om je producten efficiënt en op tijd bij je klanten te bezorgen. 

Promotiemogelijkheden:

Maximaliseer je zichtbaarheid en verkoop met verschillende promotiemogelijkheden die Blokker.nl biedt. 

Klantgerichte service:

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Blokker.nl, en wij zorgen ervoor dat jouw klanten een uitstekende koopervaring hebben. 

Start vandaag! 

Starten kan bij ons in de meeste gevallen binnen enkele dagen. In sommige gevallen kan je zelfs  al inloggen binnen 1 dag

Geef jouw Blokker account een kickstart!

bottom of page