top of page

Haal alles uit jouw webshop!

Logistiek partner van 250 webshops.
 • Duidelijk all-in-tarief (inclusief verzending) vanaf 3,95

 • Cut-off tijd 23:59 uur voor Nederland en België

 • Geen opstartkosten 

 • Geen minimaal aantal pakketten

 • Dagelijks opzegbaar

 • Eenvoudige integratie van je webshop 

 • Maak gebruik van Verzenden via Bol.com

 • Altijd inzicht via onze eenvoudige rapportages

 • Retouren vanaf € 2,99

 • Verzending over heel de wereld

 • Aangesloten bij het JTL Fulfilment netwerk

Bol_edited.jpg

Maximaliseer je Verkoopkansen

Maximale zichtbaarheid: Verzenden via Bol.com / VVB / Verzenden via Bol.com+ / VVB+ biedt maximale zichtbaarheid voor uw producten, waardoor u kunt profiteren van het grote klantenbestand en de sterke merknaam van Bol.com. 

Optimale klantbeleving: Door te verzenden via Bol.com kunt u profiteren van de uitstekende klantenservice en bezorgmogelijkheden die Bol.com aanbiedt, waardoor uw klanten een naadloze en bevredigende koopervaring hebben. 

Efficiënt voorraadbeheer: Onze integratie met Bol.com zorgt voor een naadloze synchronisatie van uw voorraadniveaus, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw beschikbare voorraad en eventuele tekorten kunt vermijden. 

Geoptimaliseerde logistiek: Door te verzenden via Bol.com kunt u profiteren van geoptimaliseerde logistieke processen, waardoor uw pakketten snel en efficiënt worden bezorgd bij uw klanten. 

Plug&Play

Wist je dat PackFeed Fulfilment een plug&play integratie heeft met Bol.com? Het voordeel van jou is dat je Bol.com binnen 2 klikken gekoppeld is met ons fulfilment portaal. 

Het voordeel? 
Al jouw bol.com bestellingen en voorraad worden door de koppeling met ons fulfilment portaal automatisch verwerkt. Je hebt hier zelf dus geen omkijken naar! 

Heb je vragen? 

Maximaliseer je Verkoopkansen

Onze samenwerking

Als partner van Bol.com hebben wij directe toegang tot hun geavanceerde e-commerceplatform en profiteren onze klanten van naadloze integratie met hun fulfilmentprocessen. Of u nu een start-up bent die net begint met verkopen op Bol.com of een gevestigd bedrijf dat zijn e-commerceactiviteiten wil uitbreiden, wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing die past bij uw specifieke behoeften. 

Ontdek de Voordelen van Verzenden via Bol.com bij Packfeed Fulfilment 

Wilt u profiteren van de maximale zichtbaarheid, optimale klantbeleving, efficiënt voorraadbeheer en geoptimaliseerde logistiek van verzenden via Bol.com voor uw e-commerceactiviteiten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw e-commerceactiviteiten te optimaliseren en uw klanten een uitstekende ervaring te bieden. 

Ontdek hoe Verzenden Via Bol.com jouw kan helpen!

bottom of page