top of page

Klantenservice uitbesteden? Onze specialisten helpen je verder

Wij begrijpen dat klantenservice een belangrijk onderdeel is van jouw bedrijf, maar het kan ook tijdrovend zijn. Daarom bieden wij een oplossing om jou volledig te ontzorgen op het gebied van klantenservice.

Geïnteresseerd?

Glimlachende BedrijfsVrouw

Onze diensten

  • Klantvragen beantwoorden

  • Marketplaces klantvragen via portaal

  • Algemene telefoonservice

  • Jouw vaste telefoonnummer

  • Voldoen aan de servicenormen van marketplaces

Bespaar tijd

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom helpen wij jou om tijd te besparen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf. Wij nemen jouw klantenservice over, terwijl jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

 

Onze werkwijze is helder en transparant, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. We streven naar blije klanten, zowel jouw klanten als onze klanten.

IMG_6328.heic

Voordelen:

Klanttevredenheid:

Door professionele en responsieve klantenservice te bieden, versterk je de band met je klanten en verhoog je hun tevredenheid en loyaliteit.

Efficiëntie:

Ons ervaren team staat klaar om snel en effectief klantproblemen op te lossen, waardoor negatieve ervaringen worden geminimaliseerd en klanten positieve interacties hebben met je merk.

Focus op groei:

Door het uitbesteden van klantenservice aan ons, kun jij je concentreren op het laten groeien van je bedrijf en het bereiken van je doelen, zonder afgeleid te worden door operationele taken.

Verkoop je op marketplaces?

Wist je dat meer dan 40 klanten hun klantenservice en het beheer over hun marketplaces klantvragen aan ons hebben uitbesteed. 

Transparant tarief

Wij geloven in transparantie en duidelijkheid. Daarom bieden we een helder en transparant tarief voor onze klantenservice, zodat je precies weet waar je aan toe bent zonder verborgen kosten. Met ons transparante tarief kun je met vertrouwen samenwerken, wetende dat je de beste waarde krijgt voor hoogwaardige klantenserviceondersteuning.

Klantenservice uitbesteden?

bottom of page