top of page

Op een transparante manier goederen importeren?

Met PackFeed Fulfilment kunt u met vertrouwen vooruitgaan in uw wereldwijde handelsavontuur, vooral als het gaat om vooruitstrevende oplossingen voor het sturen van goederen, voornamelijk uit China naar Europa. Wij begrijpen dat een soepele en efficiënte doorvoer van producten van essentieel belang is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij een naadloze forwarding die u tijd, geld en zorgen bespaart.

Geïnteresseerd?

Image by Lucas van Oort

Transparant tarief

Onze transparante tarieven voor forwarding omvatten een uitgebreid scala aan diensten, waaronder internationale verzending, douaneafhandeling, tracking en rapportage, en nog veel meer. Of u nu pakketten wilt verzenden naar naar Nederland of Belgie vanuit Azie of dat het een container wilt verschepen niks is ons te gek! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op. 

Bespaar tijd

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom helpen wij jou om tijd te besparen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf. Wij nemen jouw klantenservice over, terwijl jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

 

Onze werkwijze is helder en transparant, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. We streven naar blije klanten, zowel jouw klanten als onze klanten.

Image by Bernd 📷 Dittrich

Voordelen:

Expertise en ervaring:

Door het uitbesteden van forwarding aan ons, profiteert je van onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van internationale verzending, douaneafhandeling, transportregelgeving en meer. 

Kostenbesparing:

Door gebruik te maken van onze gevestigde netwerken en efficiënte processen, kan je besparen op verzendkosten, douanekosten en operationele overhead.

Focus op kernactiviteiten:

Door het uitbesteden van forwarding kan je je concentreren op jouw kernactiviteiten en zakelijke groei. Je hoef je geen zorgen te maken over de complexiteit van internationale verzendingen of logistieke uitdagingen.

Schaalbaarheid:

Of je nu een groeiende start-up bent of een gevestigde onderneming, wij kunnen onze diensten afstemmen op jouw specifieke vereisten en groeitraject.

Wereldwijd bereik:

Als jouw bedrijf internationale ambities heeft, biedt het uitbesteden van forwarding aan PackFeed Fulfilment je toegang tot een wereldwijd netwerk van transportpartners en logistieke faciliteiten. 

Real-time inzicht

In de wereld van containertransport is efficiëntie van cruciaal belang. Het gaat niet alleen om het verplaatsen van goederen van punt A naar punt B, maar ook om het nauwkeurig volgen van elke stap in het proces. Met onze forwarding heb je altijd real-time inzicht in jouw transport. 

Onze specialisten staan klaar 

Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen jouw een volledig vrijblijvend advies geven. 

Op een transparante manier goederen importeren?

bottom of page