top of page

Haal alles uit jouw webshop!

Logistiek partner van 250 webshops.
 • Duidelijk all-in-tarief (inclusief verzending) vanaf 3,95

 • Cut-off tijd 23:59 uur voor Nederland en België

 • Geen opstartkosten 

 • Geen minimaal aantal pakketten

 • Dagelijks opzegbaar

 • Eenvoudige integratie van je webshop 

 • Maak gebruik van Verzenden via Bol.com

 • Altijd inzicht via onze eenvoudige rapportages

 • Retouren vanaf € 2,99

 • Verzending over heel de wereld

 • Aangesloten bij het JTL Fulfilment netwerk

postnl delivery.jpg

Waarom Kiezen voor PostNL?

Betrouwbaarheid: PostNL heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de logistieke sector, bekend om hun tijdige en betrouwbare leveringen, waardoor zowel jij als je klanten met een gerust hart kunnen vertrouwen op een vlekkeloze service. 

Efficiëntie: Met een uitgebreid netwerk van distributiecentra en afhaalpunten garandeert PostNL dat je pakketten snel en efficiënt worden bezorgd, waar dan ook in Nederland. 

Flexibiliteit: PostNL biedt een uitgebreide selectie verzendopties die kunnen worden aangepast aan je specifieke behoeften, variërend van snelle leveringen tot uitgebreide track & trace-mogelijkheden en zelfs internationale verzendingen. 

Klantenservice: Als toegewijde klantgerichte organisatie staat PostNL altijd paraat met een uitstekende klantenservice, waarbij ze snel reageren en ondersteuning bieden bij eventuele vragen of problemen. 

Goedkoop verzenden

PackFeed Fulfilment biedt een geweldig inkoopvoordeel op verzendlabels, dankzij onze grote hoeveelheid zendingen per jaar. Met honderdduizenden verzendingen die we verwerken, kunnen we aantrekkelijke kortingen bedingen bij vervoerders, wat zich vertaalt in besparingen voor jouw bedrijf.
Onze verzendlabels zijn niet alleen voordelig, maar ook van hoge kwaliteit, zodat je pakketten veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Door gebruik te maken van onze diensten kun je profiteren van efficiëntie en betrouwbaarheid, terwijl je tegelijkertijd je kosten verlaagt.

Onze samenwerking

Als trotse partner van PostNL hebben we rechtstreeks toegang tot hun uitgebreide verzendnetwerk, waardoor onze klanten profiteren van een naadloze integratie met hun fulfilmentprocessen. Of je nu een start-up bent die net begint met verzenden of een gevestigd bedrijf dat zijn fulfilment wil optimaliseren, wij bieden de juiste oplossing op maat. 

 

Ontdek de Voordelen van PostNL bij Packfeed Fulfilment 

Wil je genieten van de betrouwbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit van PostNL voor al je verzendbehoeften? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen je verzendprocessen te optimaliseren en je klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Kies Packfeed Fulfilment als je vertrouwde partner voor hoogwaardige fulfilmentdiensten, ondersteund door de kracht van PostNL. 

Geïnteresseerd in onze services?

bottom of page