top of page
Installeren van zonnepanelen

PackFeed en duurzaam ondernemen

Een duurzame koers: onze toewijding aan verantwoord ondernemen

Duurzaamheid vormt de kern van onze bedrijfsstrategie, en we streven naar ethisch en milieuvriendelijk opereren. Milieubewustzijn is een van onze voornaamste principes. Dit bereiken we door energiebesparende maatregelen te implementeren, verpakkingsmateriaal efficiënt te benutten en zowel afval als emissies te verminderen.

Hieronder leggen we uit wat we allemaal doen.

Groene energie

De inzet van PackFeed Fulfilment voor een duurzame toekomst komt tot uiting in onze bedrijfsmissie.

 

Wij versnellen de transitie naar een groenere samenleving door geavanceerde zonnepanelen en innovatieve energieoplossingen te integreren in onze dienstverlening.

 

Het dak van ons fulfilmentcentrum is volledig bedekt met hoogwaardige zonnepanelen, wat garant staat voor een maximale energieopbrengst. Deze zonne-energie stelt ons in staat om onze activiteiten voort te zetten, waardoor we actief bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bovendien zijn al onze faciliteiten voorzien van energiezuinige ledverlichting, en we minimaliseren het energieverbruik op het gebied van verlichting en verwarming. Op deze manier nemen we niet alleen aanzienlijke stappen in de richting van duurzaamheid in onze dagelijkse bedrijfsvoering, maar laten we ook zien dat groen ondernemen een integraal onderdeel is van alles wat we doen bij PackFeed Fulfilment.

Zonnenpannelen

Inpakmateriaal

Wij gebruiken hergebruikte inpak- en opvulmaterialen en verpakken producten op een zo compact mogelijke manier. Hierdoor wordt het percentage overtollige lucht in elk pakket geminimaliseerd. Deze benadering resulteert niet alleen in ruimtebesparing, maar stelt ons ook in staat om meer pakketten per zending te versturen. Hierdoor verminderen we de hoeveelheid onnodige lucht, verhogen we de efficiëntie van ons verzendproces en dragen we bij aan de vermindering van onze ecologische impact.

CO2-neutraal pakketten versturen

Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid is PackFeed Fulfilment trots deel te nemen aan de GoGreen service van DHL. Dit betekent dat de CO2 uitstoot per zending wordt gecompenseerd. PackFeed fulfilment betaalt hiervoor een bijdrage per verzendlabel dat afgenomen wordt. Door te kiezen voor deze aanvullende service draagt PackFeed actief bij aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering en vermindert tegelijkertijd jouw eigen CO2-uitstoot.

In 2023 hebben wij al meer dan 15,26 ton aan CO2 gecompenseerd. 

Samen duurzaam ondernemen?

bottom of page