top of page

Wat verstaan we onder fulfilment? 

Met onze uitgebreide ervaring in de fulfilment industrie, begrijpen we dat jouw bedrijf unieke behoeften heeft en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan.
 
Onze diensten omvatten onder andere magazijnbeheer, orderverwerking, verzending en retourzendingen. Door het uitbesteden van jouw fulfilment processen aan PackFeed, kan je je concentreren op de groei van jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw bestellingen op tijd en correct worden afgehandeld.
IMG_6304_edited.jpg

Inslag van goederen

PackFeed ontvangt jouw voorraad en deze wordt door ons verwerkt in het fulfilment systeem. Dit houdt in dat jouw voorraad wordt gecontroleerd of de aantallen die je besteld heeft ook geleverd zijn door de leverancier. Daarnaast voeren wij een grondige inspectie uit. Is alles in orde? Dan wordt jouw voorraad verwerkt. Is er iets mis met jouw voorraad dan ontvangt je hier gelijk bericht van. Op die manier heb je volledig zicht op jouw voorraad. 

IMG_6254.heic

Pick & Pack

Wanneer een bestelling van jouw klant binnen komt Pick & Packen wij de producten. Dit houdt in dat de bestelling voor jouw klant via ons geautomatiseerde systeem wordt verzameld door een van onze logistieke helden. Heb je speciale dozen of moet er een folder bij de bestelling? Dat is natuurlijk geen probleem!

 

Jouw bestelling wordt vervolgens ingepakt en verzonden. Wij verwerken bestelling tot 23:59 uur. Jouw klant ontvangt de bestelling de volgende dag. De status van de bestellingen zijn te alle tijde inzichtelijk via het PackFeed fulfilment portal

IMG_6249_edited.jpg
IMG_6331.heic

De voordelen: 

Efficiëntie, betrouwbaarheid en gemak: Met PackFeed Fulfilment geniet je van een gestroomlijnde fulfilmentervaring die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

Bespaar tijd en geld: Laat ons het zware werk doen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf, terwijl je tegelijkertijd kosten bespaart.

Naadloze integratie met vervoerders: Profiteer van een moeiteloze integratie met het betrouwbare netwerk van zoals PostNL en DHL, waardoor jouw verzendproces soepel verloopt.

Verbeterde e-commerce ervaring: Optimaliseer jouw e-commerce ervaring voor zowel jou als jouw klanten door gebruik te maken van onze geavanceerde fulfilmentdiensten.

Laat ons voor de rest zorgen: Wij nemen de logistiek uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf.

Geïnteresseerd?

24 uur per dag inzicht 

Vanuit ons online platform kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw bestellingen, producten, inkomende leveringen, rapportages, retouren, voorraad en zendingen bekijken en beheren.

 

Door plug & play integraties met alle gangbare webshop systemen weten wij direct wanneer er een nieuwe bestelling is en wordt deze direct doorgezet naar het magazijn. Daarnaast is jouw webshop op de hoogte van de actuele voorraad.

Verzendingen & retourverwerking

Verzending
Wij zorgen ervoor dat jouw pakketten op tijd aankomen bij onze vervoerders, zodat de bestelling op tijd bij jouw klant is. Door onze volumes profiteert je van lagere verzendkosten.

Retourverwerking
Alle retouren die bij ons binnenkomen worden afgehandeld conform jouw instructies en voorwaarden. Jouw klant en jij kunnen de retouren realtime volgen in ons platform.

IMG_6278_edited.jpg

250 webshops gingen je al voor!

bottom of page