top of page

Optimaliseer je verzendingen met onze vervoerders

PackFeed Fulfilment biedt een uitstekende oplossing voor het optimaliseren van verzendingen door samen te werken met enkele van de meest gerenommeerde vervoerders in de branche. Met partners zoals PostNL, DHL, Trunkrs, GLS en Budbee kunnen klanten profiteren van een breed scala aan voordelen. 

 

Waarom zou je voor PackFeed Fulfilment kiezen?  

Simpelweg omdat we een unieke mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de sterke punten van verschillende vervoerders. Met PostNL krijg je betrouwbaarheid, efficiëntie, flexibiliteit en uitstekende klantenservice. DHL biedt een wereldwijde aanwezigheid, innovatie en duurzaamheid. Trunkrs staat bekend om zijn snelle levering, lokale bezorging en duurzaamheidsinitiatieven. GLS biedt betrouwbare leveringen en uitgebreide trackingmogelijkheden. Budbee richt zich op duurzame bezorging en flexibele leveringsopties. 

Onze samenwerking

PostNL

Ontdek de voordelen van PostNL als jouw betrouwbare vervoerder! Met PostNL geniet je van snelle en veilige leveringen door heel Nederland en daarbuiten. Profiteer van een uitgebreid netwerk van bezorgers, zodat jouw pakketten altijd op tijd aankomen. Bovendien biedt PostNL handige trackingopties, waardoor je altijd precies weet waar je zending zich bevindt. Vertrouw op de expertise en ervaring van PostNL voor een moeiteloze verzendervaring. Kies vandaag nog voor PostNL en ervaar de gemakken van efficiënt en professioneel vervoer!

PostNL_logo_outline.svg.png

DHL

Als marktleider in internationale logistiek biedt DHL een scala aan betrouwbare en efficiënte verzendoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu een klein pakketje of een grote zending hebt, DHL staat garant voor snelle en veilige leveringen wereldwijd. Met een wereldwijd netwerk van partners en geavanceerde technologieën, kun je erop vertrouwen dat jouw pakketten veilig en op tijd hun bestemming bereiken

DHLlogo.png

Profiteren van verzenden via Bol.com? 

Voordelen van Verzenden via Bol.com+ (VVB+) 

Optimale zichtbaarheid: Door gebruik te maken van Verzenden via Bol.com+ (VVB+) worden producten prominenter weergegeven op het platform van Bol.com, waardoor de zichtbaarheid en vindbaarheid worden vergroot. 

Snelle levering: Klanten van Bol.com hechten veel waarde aan snelle en betrouwbare levering. Met VVB+ kunnen verkopers voldoen aan de strenge leveringseisen van Bol.com, waardoor zij hun klanten een optimale ervaring kunnen bieden. 

Voldoen aan prestatienormen: Verzenden via Bol.com+ (VVB+) stelt verkopers in staat om te voldoen aan de prestatienormen van Bol.com, zoals een hoge leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid. Door deze normen te behalen, kunnen verkopers profiteren van voordelen zoals een hogere ranking in de zoekresultaten en mogelijk zelfs lagere commissiekosten. 

Gebruiksvriendelijkheid: Het VVB+ programma biedt verkopers een gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van hun verzendingen en het voldoen aan de vereisten van Bol.com. Dit zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde verzendervaring. 

Geïnteresseerd?

Trunkrs

Als toonaangevende vervoerder biedt Trunkrs een uitgebreid scala aan flexibele en innovatieve verzendoplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat om snelle leveringen binnen Nederland of om grensoverschrijdende zendingen, Trunkrs staat garant voor betrouwbare en efficiënte bezorging. Met een uitgebreid netwerk van lokale koeriers en geavanceerde technologieën, kun je erop vertrouwen dat jouw pakketten veilig en op tijd arriveren. Daarnaast biedt Trunkrs transparante trackingmogelijkheden, zodat je altijd inzicht hebt in de status van je zending.

TRUNKRS -sorteercentrum.webp

GLS

Met een uitgebreid netwerk van distributiecentra en ervaren koeriers, kun je erop vertrouwen dat jouw pakketten op tijd en in perfecte staat aankomen. Bovendien biedt GLS geavanceerde trackingmogelijkheden, waardoor je altijd de status van je zending kunt volgen, van verzending tot levering. Kies voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit met GLS als jouw logistieke partner voor een probleemloze verzendervaring.

GLS bezorger_edited.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

bottom of page