top of page

Haal alles uit jouw webshop!

Logistiek partner van 250 webshops.
 • Duidelijk all-in-tarief (inclusief verzending) vanaf 3,95

 • Cut-off tijd 23:59 uur voor Nederland en België

 • Geen opstartkosten 

 • Geen minimaal aantal pakketten

 • Dagelijks opzegbaar

 • Eenvoudige integratie van je webshop 

 • Maak gebruik van Verzenden via Bol.com

 • Altijd inzicht via onze eenvoudige rapportages

 • Retouren vanaf € 2,99

 • Verzending over heel de wereld

 • Aangesloten bij het JTL Fulfilment netwerk

GLS afbeelding.jpg

Waarom Kiezen voor Trunkrs?

Betrouwbaarheid: GLS staat bekend om zijn betrouwbare bezorgdiensten en heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het tijdig en veilig afleveren van pakketten door heel Europa. 

Uitgebreide dekking: Met een uitgebreid netwerk van distributiecentra en afhaalpunten biedt GLS een optimale dekking, zodat je pakketten snel en efficiënt kunnen worden bezorgd, waar je klanten zich ook bevinden. 

Track & Trace: GLS biedt uitgebreide track & trace-functionaliteit, waardoor jij en je klanten altijd op de hoogte zijn van de status van de zendingen en de geschatte levertijden. 

Flexibele oplossingen: GLS biedt een scala aan verzendopties en -services die kunnen worden aangepast aan je specifieke behoeften, of het nu gaat om snelle levering, internationale verzending of retourlogistiek. 

Goedkoop verzenden

PackFeed Fulfilment biedt een geweldig inkoopvoordeel op verzendlabels, dankzij onze grote hoeveelheid zendingen per jaar. Met honderdduizenden verzendingen die we verwerken, kunnen we aantrekkelijke kortingen bedingen bij vervoerders, wat zich vertaalt in besparingen voor jouw bedrijf.
Onze verzendlabels zijn niet alleen voordelig, maar ook van hoge kwaliteit, zodat je pakketten veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Door gebruik te maken van onze diensten kun je profiteren van efficiëntie en betrouwbaarheid, terwijl je tegelijkertijd je kosten verlaagt.

Onze samenwerking

Als partner van GLS hebben wij directe toegang tot hun uitgebreide verzendnetwerk en profiteren onze klanten van naadloze integratie met hun fulfilmentprocessen. Of je nu een start-up bent die net begint met verzenden of een gevestigd bedrijf dat zijn fulfilment wil optimaliseren, wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste oplossing die past bij je specifieke behoeften. 

Ontdek de Voordelen van GLS bij Packfeed Fulfilment 

Wil je profiteren van de betrouwbaarheid, uitgebreide dekking, track & trace-functionaliteit en flexibele oplossingen van GLS voor je verzendbehoeften?

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen je verzendprocessen te optimaliseren en je klanten een uitstekende ervaring te bieden. 

Geïnteresseerd in onze services?

bottom of page