top of page
Image by Arum Visuals magazijn fulfilment

Ons Verhaal 

PackFeed is in 2020 opgericht door een groep ondernemers die de behoefte zag voor een betere en meer geoptimaliseerde logistieke oplossing voor e-commercebedrijven. 

 

Ze beseften dat het beheer van de opslag, verpakking en verzending van producten een tijdrovende taak was, die afleidde van de kernactiviteiten van bedrijven. Met deze gedachte in het achterhoofd werd PackFeed fulfilment  bedrijf geboren.

In de beginfase concentreerden we ons op het ontwikkelen van een robuuste infrastructuur en het implementeren van geavanceerde technologieën om de logistieke processen te stroomlijnen. We investeerden in state-of-the-art magazijnen, voorraadbeheersystemen en orderverwerkingssystemen om een naadloze ervaring te bieden aan onze klanten.

Al snel kregen we erkenning in de markt voor onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bedrijven begonnen ons te vertrouwen met hun kostbare voorraad en om hun producten veilig en tijdig bij hun klanten te krijgen. Met elke succesvolle levering groeide ons vertrouwen en breidden we onze activiteiten uit.

Naarmate de tijd verstreek, beseften we dat fulfilment niet alleen ging om het verplaatsen van producten van punt A naar punt B. Het ging ook om het begrijpen van de specifieke behoeften van onze klanten en het bieden van op maat gemaakte oplossingen. We werkten nauw samen met bedrijven om hun processen te analyseren, inefficiënties te identificeren en optimalisaties voor te stellen die kostenbesparingen en snellere doorlooptijden opleverden.

Image by Carlos Muza laptop packfeed
Image by Headway laptop packfeed

Met een groeiend klantenbestand en een groter bereik begonnen we ons dienstenaanbod uit te breiden. We voegden value-added services toe, zoals retourverwerking, klantenservice en ondersteuning bij de import van goederen aan om onze klanten een volledige end-to-end oplossing te bieden. 

Vandaag de dag zijn we trots op waar we staan. We zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd fulfilment bedrijf dat klanten bedient in verschillende sectoren en landen over de hele wereld. Onze toewijding aan innovatie, klantgerichtheid en continue verbetering blijft ons leiden naar nieuwe hoogten.

Maar onze reis stopt hier niet. We blijven investeren in geavanceerde technologieën, trainen en ontwikkelen van ons team en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

 

We kijken ernaar uit om samen te werken met nieuwe klanten, uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan hun succesverhaal.

PackFeed in cijfers 

14+

Medewerkers

200+

Klanten

250+

Platform koppelingen

Klaar om jouw onderneming een kickstart te geven?

bottom of page