top of page

PackFeed biedt volledige ondersteuning 

PackFeed biedt volledige ondersteuning aan jouw webshop. Naast logistieke ondersteuning door onze fulfilment service bieden wij ook andere services aan. Of je nu wilt verzenden over zee, per lucht of per spoor of tegen problemen aan loopt met de branding van jouw producten? Niets is ons te gek. Onze experts helpen u graag verder.

Hieronder leggen we uit wat we allemaal doen

Geïnteresseerd?

Image by Bernd 📷 Dittrich

Fulfilment 

Het begrip fulfilment omvat het gehele logistieke proces om jouw webshop bestellingen af te handelen. Dit proces bevat een aantal belangrijke facetten die we hieronder voor je uitgesplitst hebben:

  • Intergratie IT & verkoopkanaal

  • Goederenontvangst

  • Goederen opslaan in het magazijn

  • Voorraadbeheer

  • Orderverwerking

  • Inpakken orders

  • Verzenden orders

  • Retourverwerking

  • Fulfilment rapportages

Forwarding

PackFeed Forwarding opereert als internationale expediteur, waarbij voornamelijk gericht wordt op overzeese verschepingen vanuit en naar China en Zuidoost-Azië.

 

PackFeed heeft een wereldwijde dekkend netwerk via onze agenten. Met onze forwardering service helpen wij jou met het importeren van je producten voor uw webshop. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. 

IMG_6256.heic

Voordelen:

Tijdbesparing

Door samen te werken met PackFeed Fulfilment hoef je je geen zorgen te maken over logistiek, forwardering, administratie en klantenservice. Dit geeft je meer tijd om je te richten op strategische groei-initiatieven voor je bedrijf.

Kostenbesparing

Onze efficiënte processen en schaalvoordelen resulteren in lagere kosten voor opslag, verzending, transport, administratie en klantenservice, waardoor je bedrijf concurrentievoordeel behaalt.

Schaalbaarheid

Of je nu een start-up bent die groeit of een gevestigd bedrijf dat uitbreidt, onze diensten zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften.

Klanttevredenheid

Door uitstekende klantenservice en snelle verzending te bieden, kun je de tevredenheid en loyaliteit van je klanten verhogen, wat leidt tot herhaalde aankopen en positieve mond-tot-mondreclame.

Jouw administratie uit handen geven?

AdminFeed kan jou helpen als het gaat om boekhouden, adviseren & meer. Speciaal gericht op de e-commerce met daarin veel ervaring en kunde dankzij onze eigen ervaringen.

Klantenservice

Wist je dat PackFeed een eigen klantenservicebureau heeft? 

Ons team van enthousiaste medewerkers staat klaar om jouw klantenvragen te beantwoorden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het beantwoorden van klantvragen via Marketplace omgevingen zoals Bol.com en Amazon.

 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het naleven van servicenormen is. Hier spelen wij uiteraard vakkundig op in. Zo kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf, terwijl wij jouw klantenservice professioneel en efficiënt afhandelen.

Benieuwd naar onze diensten?

bottom of page