top of page

Haal alles uit jouw webshop!

Logistiek partner van 250 webshops.
 • Duidelijk all-in-tarief (inclusief verzending) vanaf 3,95

 • Cut-off tijd 23:59 uur voor Nederland en België

 • Geen opstartkosten 

 • Geen minimaal aantal pakketten

 • Dagelijks opzegbaar

 • Eenvoudige integratie van je webshop 

 • Maak gebruik van Verzenden via Bol.com

 • Altijd inzicht via onze eenvoudige rapportages

 • Retouren vanaf € 2,99

 • Verzending over heel de wereld

 • Aangesloten bij het JTL Fulfilment netwerk

Trunkrs afbeelding.jpg

Waarom Kiezen voor Trunkrs?

Snelle en flexibele Levering: Trunkrs staat bekend om zijn snelle en flexibele leveringsdiensten, waardoor je pakketten op het door jou gekozen tijdstip kunnen worden bezorgd, zelfs op dezelfde dag. 

Lokale bezorging: Met een focus op lokale bezorging biedt Trunkrs een uitstekende dekking in Nederland, waardoor je pakketten snel en efficiënt kunnen worden bezorgd bij je klanten, waar ze zich ook bevinden. 

Realtime tracking: Trunkrs biedt realtime trackinginformatie, zodat jij en je klanten altijd op de hoogte zijn van de status van de zendingen en de geschatte levertijden.

 

Duurzaamheid: Als voorstander van duurzame logistiek streeft Trunkrs naar het verminderen van zijn ecologische impact door gebruik te maken van milieuvriendelijke voertuigen en verpakkingsmaterialen. 

Goedkoop verzenden

PackFeed Fulfilment biedt een geweldig inkoopvoordeel op verzendlabels, dankzij onze grote hoeveelheid zendingen per jaar. Met honderdduizenden verzendingen die we verwerken, kunnen we aantrekkelijke kortingen bedingen bij vervoerders, wat zich vertaalt in besparingen voor jouw bedrijf.
Onze verzendlabels zijn niet alleen voordelig, maar ook van hoge kwaliteit, zodat je pakketten veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Door gebruik te maken van onze diensten kun je profiteren van efficiëntie en betrouwbaarheid, terwijl je tegelijkertijd je kosten verlaagt.

Onze samenwerking

Als partner van Trunkrs hebben wij directe toegang tot hun uitgebreide bezorgnetwerk en profiteren onze klanten van naadloze integratie met hun fulfilmentprocessen. Of je nu een start-up bent die net begint met verzenden of een gevestigd bedrijf dat zijn fulfilment wil optimaliseren, wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste oplossing die past bij je specifieke behoeften. 

Ontdek de Voordelen van Trunkrs bij PackFeed Fulfilment Wil je profiteren van de snelle levering, lokale bezorging, realtime tracking en duurzaamheidsinitiatieven van Trunkrs voor je verzendbehoeften? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen je verzendprocessen te optimaliseren en je klanten een uitstekende ervaring te bieden. 

Geïnteresseerd in onze services?

bottom of page