top of page

Verkoop jouw producten op meerdere marketplaces

Wil je jouw producten verkopen op toonaangevende online marketplaces zoals Bol.com, Amazon.com, Blokker, Decathlon, MediaMarkt, FNAC, Zalando, Praxis, Brico, Facebook, Instagram, Temu, CDiscount, Darty en Kaufland? PackFeed Fulfilment biedt de perfecte oplossing om jouw e-commerce activiteiten te laten groeien. 

Geïnteresseerd?

Bol_edited_edited.jpg

Plug&Play

Met onze plug&play koppeling ben je slechts een klik verwijderd van het uitbreiden van je bereik en het verhogen van je verkoop.

 

Optimaliseer je e-commerce workflow en geniet van de efficiëntie van geautomatiseerde orderverwerking, voorraadbeheer en verzending. Vertrouw op PackFeed fulfillment voor een soepele en stressvrije ervaring.

 

Klaar om je online business naar nieuwe hoogten te tillen? 

Vergroot je bereik 

Wil je je online verkoop maximaliseren en je merk op meerdere platforms laten opvallen? Verkopen op meerdere marketplaces biedt een scala aan voordelen die je e-commerce strategie naar een hoger niveau tillen.

Bekijk de mogelijkheden

bolcom_logo_blauw_rgb-scaled.jpg
Amazon logo.png
Blokker logo.png
Dechatlon logo.png
Mediamarkt logo.png
Fnac logo.png
Zalando logo.png
Praxis logo.png
Brico logo.webp
Kaufland logo.png
Cdiscount logo.png
instagram logo.webp
Darty logo.png
Facebook logo.jpeg
Temu logo.png

Hoe te starten?

  1. Kies de marketplace(s) die het beste aansluiten bij jouw producten en doelgroep. 

  2. Registreer je als verkoper op de betreffende marketplace(s) en volg de instructies om jouw producten te uploaden. 

  3. Stel competitieve prijzen in en optimaliseer jouw productpagina's met aantrekkelijke afbeeldingen en overtuigende productbeschrijvingen. 

  4. Werk samen met PackFeed Fulfilment om jouw fulfilmentproces te optimaliseren en te zorgen voor een soepele afhandeling van bestellingen. 

  5. Monitor regelmatig jouw prestaties op de marketplaces en pas jouw strategieën indien nodig aan om het verkoopsucces te maximaliseren. 

Onze specialisten staan voor je klaar

Klaar om jouw e-commerce avontuur te beginnen door te verkopen op deze gerenommeerde marketplaces? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe PackFeed Fulfilment jou kan helpen om jouw verkopen te laten groeien en jouw fulfilmentproces te optimaliseren. 

Verkoop jouw producten op meerdere marketplaces

bottom of page