top of page

Waarom Verkopen op Amazon via PackFeed Fulfilment? 

PackFeed biedt volledige ondersteuning bij de verwerking van je Amazon.com bestellingen voor Nederland, België en vele andere landen.

 

Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken en verzenden tot retourverwerking. Wij nemen het logistieke proces voor jou uit handen. Je hebt een standaard cut off tijd van 23:59 uur. Heb je in het verleden strikes ontvangen op je leverbelofte? 

Geïnteresseerd?

Image by Marques Thomas

Integratie met Amazon

Samenwerken met PackFeed Nederland? Wij beschikken over een plug & play integratie tussen jouw Amazon.com verkoopaccount en ons fulfilment systeem. De integratie is zeer eenvoudig en kost slechts 2 minuten tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je profiteren van maximale zichtbaarheid, strategische ondersteuning, groeimogelijkheden, voordelige verzendtarieven en goederen leveren aan Fulfillment by Amazon (FBA)?

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen je verkoop op Amazon te optimaliseren. 

Image by Eduardo Soares

Waarom Amazon?

Maximale Zichtbaarheid op Amazon:

Amazon.com is een van de grootste online marktplaatsen ter wereld, waardoor je toegang hebt tot miljoenen potentiële klanten. Onze geoptimaliseerde fulfilmentoplossingen zorgen ervoor dat je producten opvallen in de zoekresultaten en dat je verkoopkansen worden gemaximaliseerd. 

Samenwerken met PackFeed Fulfilment:

Als je partner bieden wij niet alleen uitstekende fulfilmentdiensten, maar ook strategische ondersteuning om je verkoop op Amazon te laten groeien. We helpen je bij het optimaliseren van je productvermeldingen, het beheren van voorraadniveaus en het bieden van een uitstekende klantenservice. 

Mogelijkheden om te Groeien:

Met Amazon.com als verkoopplatform en PackFeed Fulfilment als je partner, zijn de mogelijkheden om te groeien eindeloos. We helpen je bij het identificeren van groeikansen, het uitbreiden van je assortiment en het bereiken van nieuwe markten, zodat je je bedrijf naar nieuwe hoogten kunt tillen. 

Goedkoop Verzenden: Dankzij onze samenwerking met Amazon profiteer je van voordelige verzendtarieven, waardoor je kosten kunt besparen en je winst kunt maximaliseren. Dit stelt je in staat om concurrerende prijzen aan te bieden aan je klanten en je concurrentiepositie te versterken. 

Fulfillment by Amazon (FBA): Als partner van Amazon bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van Fulfillment by Amazon (FBA). Hiermee kun je je fulfilmentproces uitbesteden aan Amazon, wat zorgt voor snelle en betrouwbare levering en een naadloze klantervaring. 

Start vandaag! 

Starten kan bij ons in de meeste gevallen binnen enkele dagen. In sommige gevallen kan je zelfs  al inloggen binnen 1 dag

Geef jouw Amazon account een kickstart!

bottom of page