top of page

Verkoop jouw producten online met platformen

Wil je jouw producten verkopen via jouw eigen website? PackFeed Fulfilment biedt ondersteuning voor verschillende populaire websiteplatformen, waaronder Shopify, WooCommerce, Magento, Shopware, Lightspeed en CCV Shop. Ontdek hoe je kunt beginnen met verkopen op deze platformen en welke voordelen ze bieden. 

Geïnteresseerd?

Image by Shoper

Plug&Play

Met onze plug&play koppeling ben je slechts een klik verwijderd van het uitbreiden van je bereik en het verhogen van je verkoop.

 

Optimaliseer je e-commerce workflow en geniet van de efficiëntie van geautomatiseerde orderverwerking, voorraadbeheer en verzending. Vertrouw op PackFeed fulfillment voor een soepele en stressvrije ervaring.

 

Klaar om je online business naar nieuwe hoogten te tillen? 

Vergroot je bereik 

Wil je je online verkoop maximaliseren en je merk op meerdere platforms laten opvallen? Verkopen op meerdere marketplaces biedt een scala aan voordelen die je e-commerce strategie naar een hoger niveau tillen.

Shopify logo.jpeg
Woocommerce logo.jpeg
Lightspeed logo.png
CCV shop logo.png
Magento logo.jpeg

Bekijk de mogelijkheden

IMG_6240.heic

Voordelen:

Shopify: Een van de meest gebruiksvriendelijke e-commerce platformen met krachtige functies voor het bouwen van een online winkel. 

WooCommerce / Wordpress: Een populaire plugin voor WordPress waarmee je jouw website kunt omzetten in een volledig functionerende e-commerce winkel. 

Magento: Een open-source e-commerce platform dat bekend staat om zijn uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en schaalbaarheid.  

Shopware: Een Duits e-commerce platform met een focus op flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Lightspeed: Een alles-in-één e-commerce oplossing met geïntegreerde POS (Point of Sale) mogelijkheden.

CCV Shop: Een Nederlands e-commerce platform dat zich richt op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. 

Meer: Staat jouw platform er niet tussen? Geen probleem! Onze ontwikkelaars bouwen vaak eenvoudig een integratie met jouw platform. Voor meer informatie neem contact op.

Hoe te starten?

  1. Kies het websiteplatform dat het beste past bij jouw behoeften en budget. 

  2. Registreer je voor een account bij het gekozen platform en volg de instructies om jouw online winkel op te zetten. 

  3. Pas jouw winkel aan met behulp van beschikbare thema's, plugins en extensies om jouw merkidentiteit te weerspiegelen en jouw producten te presenteren. 

  4. Integreer PackFeed Fulfilment met jouw gekozen platform om het fulfilmentproces te automatiseren en efficiënter te maken. 

  5. Promoot jouw website en producten via verschillende marketingkanalen om verkeer naar jouw winkel te leiden en verkopen te genereren. 

Onze specialisten staan voor je klaar

Klaar om jouw e-commerce avontuur te beginnen door te verkopen via jouw eigen website? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe PackFeed Fulfilment jou kan helpen bij het opzetten en optimaliseren van jouw online winkel. 

Verkoop jouw producten wereldwijd!

bottom of page