top of page

Boost je online verkoop met FNAC via PackFeed 

Wil je jouw producten verkopen op FNAC en profiteren van de voordelen van dit populaire platform? Als jouw partner voor naadloze fulfilmentoplossingen, kunnen wij je helpen om jouw producten met gemak op FNAC te verkopen. 

Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken en verzenden tot retourverwerking. Wij nemen het logistieke proces voor jou uit handen. Je hebt een standaard cut off tijd van 23:59 uur. Heb je in het verleden strikes ontvangen op je leverbelofte? 

Geïnteresseerd?

Darty-FNAC afbeelding.png

Integratie met FNAC

Samenwerken met PackFeed Nederland? Wij beschikken over een plug & play integratie tussen jouw FNAC verkoopaccount en ons fulfilment systeem. De integratie is zeer eenvoudig en kost slechts 2 minuten tijd.

Fnac logo.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als partner van FNAC hebben wij directe toegang tot hun geavanceerde marktplatform en profiteren onze klanten van naadloze integratie met hun fulfilmentprocessen. Of je nu een start-up bent die net begint met verkopen op FNAC of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil vergroten, wij staan klaar om je te helpen. 

IMG_6331.heic

Waarom FNAC?

Groot klantenbestand:

FNAC heeft een enorm klantenbestand, waardoor jouw producten toegang hebben tot een breed publiek en de kans op verkoop wordt vergroot. 

Hoge zichtbaarheid:

Door jouw producten op FNAC te verkopen, profiteer je van de hoge zichtbaarheid van het platform, wat kan leiden tot meer verkoopkansen. 

Credibiliteit:

Als verkoper op FNAC bouw je geloofwaardigheid op bij potentiële klanten, wat hun vertrouwen in jouw producten kan vergroten. 

Marketingondersteuning:

FNAC biedt mogelijk marketingondersteuning voor verkopers, zoals promoties en campagnes, om de verkoop van producten te stimuleren. 

Efficiënte logistiek:

Met PackFeed Fulfilment profiteer je van efficiënte logistieke oplossingen, zodat jouw producten snel en veilig kunnen worden bezorgd bij jouw klanten. 

Start vandaag! 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw online verkoopdoelen te bereiken met PackFeed Fulfilment als jouw betrouwbare partner. 

Geef jouw FNAC account een kickstart!

bottom of page