top of page

Verhoog jouw verkoop op Zalando

Ben je klaar om jouw producten te verkopen op Zalando en te profiteren van de enorme klantenbasis van een van de meest populaire online mode- en lifestylemarktplaatsen in Europa? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw e-commerceactiviteiten te optimaliseren en te groeien op Zalando. 

Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken en verzenden tot retourverwerking. Wij nemen het logistieke proces voor jou uit handen. Je hebt een standaard cut off tijd van 23:59 uur. Heb je in het verleden strikes ontvangen op je leverbelofte? 

Geïnteresseerd?

Verkopen-op-Zalando-MarketPlace-Expert-1024x504.jpg

Integratie met Zalando

Samenwerken met PackFeed Nederland? Wij beschikken over een plug & play integratie tussen jouw Zalando verkoopaccount en ons fulfilment systeem. De integratie is zeer eenvoudig en kost slechts 2 minuten tijd.

zalando_Image_logo.webp

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als partner van Zalando hebben wij directe toegang tot hun geavanceerde marktplatform en profiteren onze klanten van naadloze integratie met hun fulfilmentprocessen. Of je nu een start-up bent die net begint met verkopen op Zalando of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil vergroten, wij staan klaar om je te helpen. 

IMG_6332.heic

Waarom Zalando?

Groot klantenbestand:

Zalando heeft een enorm klantenbestand, waardoor je producten aan een breed publiek kunt presenteren.

Verhoogde zichtbaarheid:

Door op de Zalando Marketplace te verkopen, vergroot je de zichtbaarheid van je merk en producten, aangezien Zalando een van de meest bezochte online winkels is voor mode en lifestyleproducten.

Betrouwbaarheid en vertrouwen:

Veel consumenten vertrouwen op Zalando vanwege de betrouwbaarheid, het gemak van winkelen en de uitstekende klantenservice. Als verkoper op de Zalando Marketplace profiteer je van dit vertrouwen.

Internationale aanwezigheid:

Zalando opereert in meerdere landen, waardoor je de mogelijkheid hebt om je producten aan klanten over de hele wereld te verkopen, afhankelijk van de verzendmogelijkheden die je hebt ingesteld.

Marketingkansen:

Zalando voert regelmatig marketingcampagnes uit om klanten aan te trekken. Als verkoper op de marktplaats kun je profiteren van deze marketinginspanningen.

Gebruiksvriendelijk platform:

Het verkopen op de Zalando Marketplace wordt ondersteund door een gebruiksvriendelijk platform en verkopershulpmiddelen die het gemakkelijk maken om je inventaris te beheren en bestellingen te verwerken.

Start vandaag! 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw online verkoopdoelen te bereiken met PackFeed Fulfilment als jouw betrouwbare partner. 

Breidt nu uit met de Zalando marketplace!

bottom of page