top of page
  • Foto van schrijverPackFeed

Hoe maak je een goede listing op Bol.com?

Bijgewerkt op: 12 jul. 2023

Een goede listing op Bol.com kan helpen om uw producten beter te verkopen en de zichtbaarheid van uw merk te vergroten. Hieronder staan enkele tips om een goede listing op Bol.com te maken:


1. Maak een aantrekkelijke titel: Zorg ervoor dat de titel van uw listing de belangrijkste kenmerken van het product bevat, zodat het voor klanten duidelijk is wat ze kunnen verwachten. Gebruik daarnaast relevante zoekwoorden om uw product gemakkelijker vindbaar te maken.


2. Voeg hoogwaardige afbeeldingen toe: Gebruik hoogwaardige afbeeldingen die het product duidelijk laten zien vanuit verschillende hoeken. Gebruik foto's van hoge kwaliteit en zorg ervoor dat de afbeeldingen voldoen aan de specificaties van Bol.com.


3. Beschrijf het product duidelijk: Geef een gedetailleerde beschrijving van het product, inclusief specificaties zoals de afmetingen, het gewicht, de materialen, enzovoort. Dit helpt klanten om een weloverwogen aankoopbeslissing te maken.


4. Gebruik bullet points: Gebruik bullet points om de belangrijkste kenmerken van het product samen te vatten. Dit maakt de informatie gemakkelijker te lezen en te begrijpen voor klanten.


5. Geef duidelijk aan wat de klant kan verwachten: Zorg ervoor dat u duidelijk vermeldt wat de klant kan verwachten, zoals de levert

listing bol.com

ijd, de retourvoorwaarden en eventuele garanties.


6. Gebruik een goede prijsstrategie: Bepaal een concurrerende prijs voor uw producten en zorg ervoor dat deze past bij de kwaliteit van uw producten.


7. Verzamel beoordelingen: Verzamel zoveel mogelijk positieve beoordelingen van uw producten. Dit vergroot de betrouwbaarheid van uw merk en kan klanten overtuigen om uw producten te kopen.


Door deze tips toe te passen, kunt u een aantrekkelijke listing maken die de zichtbaarheid van uw producten vergroot en de verkoop stimuleert.

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page