top of page
  • Foto van schrijverPackFeed

Jaaroverzicht PackFeed Fulfilment 2023: Een Jaar van Uitmuntendheid en Groei

Bijgewerkt op: 30 dec. 2023

Wat een jaar van ongekende prestaties en groei voor PackFeed Fulfilment! 🚀


📦 Verwerking van meer dan 310.000 artikelen:

We zijn verheugd te delen dat we in 2023 meer dan 310.000 artikelen hebben verwerkt. Dit is het resultaat van onze geoptimaliseerde logistieke processen en toewijding aan efficiëntie.


🤝 141 Nieuwe klanten verwelkomd:

We mochten maar liefst 141 nieuwe klanten verwelkomen in ons groeiende klantenbestand. Op naar meer succesvolle samenwerkingen!


🌐 Meer dan 250 koppelingen met websites en marketplaces:

In een snel veranderende e-commerceomgeving hebben we meer dan 250 koppelingen gemaakt met diverse websites en marketplaces voor een naadloze integratie.


🌍 Bestellingen verstuurd naar meer dan 50 landen:

Een wereldwijde impact! Trots dat we bestellingen hebben verstuurd naar meer dan 50 landen, waardoor we internationale markten hebben betreden en onze klanten wereldwijd bedienen.


👥 Personeelsteam gegroeid naar 15 medewerkers:

Ons team is de kern van ons succes. Trots dat we zijn gegroeid naar 15 toegewijde medewerkers, wier inzet bijdraagt aan onze groei en tevreden klanten.


⭐️ Klantbeoordeling van 5 sterren:

Niets overtreft de tevredenheid van onze klanten! Trots op de 5-sterrenbeoordeling die getuigt van onze inzet voor uitmuntende dienstverlening.


🌱 Meer dan 18.000 kg CO2 gecompenseerd en 25.000 KW stroom teruggeleverd:

Duurzaamheid staat centraal in ons DNA. We hebben meer dan 18.000 kg CO2 gecompenseerd en 25.000 kW stroom teruggeleverd, en blijven streven naar een groenere toekomst.


🏢 Uitbreiding op de agenda voor 2024:

We kijken vooruit! Voor 2024 staat verdere uitbreiding op onze agenda, inclusief de spannende stap naar een nieuwe locatie. Deze uitbreiding zal ons in staat stellen om onze capaciteiten te vergroten en onze dienstverlening naar nieuwe hoogten te tillen.


Dank aan ons geweldige team, onze klanten en partners voor dit fantastische jaar! 🌟 Op naar nieuwe successen in 2024!90 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page