top of page

ContactFeed, jouw klantenservicepartner 

Welkom bij ContactFeed, waar we er trots op zijn om jouw klantenservicepartner te zijn. Onze missie is om jou volledig te ontzorgen en jouw bedrijf te helpen groeien door jouw klantenservice uit te besteden aan onze gespecialiseerde medewerkers. Wij begrijpen dat klantenservice een belangrijk onderdeel is van jouw bedrijf, maar het kan ook tijdrovend zijn. Daarom bieden wij een oplossing om jou volledig te ontzorgen op het gebied van klantenservice.

 

Onze professionele en enthousiaste medewerkers zijn experts in klantcontact en staan klaar om jouw klanten op een vriendelijke en efficiënte manier te helpen. Of het nu gaat om telefonisch contact, via WhatsApp, via chat of per e-mail, wij zorgen ervoor dat jouw klanten goed worden geholpen en een positieve ervaring zullen overhouden aan jouw bedrijf. Wij begrijpen dat klantenservice van groot belang is voor jouw bedrijf. Het is immers het visitekaartje van jouw onderneming. Het uitbesteden van jouw klantenservice aan specialisten is dan ook een slimme zet.

 

Ons team van enthousiaste medewerkers staat klaar om jouw klantenvragen te beantwoorden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het beantwoorden van klantvragen via Marketplace omgevingen zoals Bol.com en Amazon. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het naleven van hun servicenormen is. Hier spelen wij uiteraard vakkundig op in. Zo kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf, terwijl wij jouw klantenservice professioneel en efficiënt afhandelen.

 

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom helpen wij jou om tijd te besparen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf. Wij nemen jouw klantenservice over, terwijl jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

 

Onze werkwijze is helder en transparant, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. We streven naar blije klanten, zowel jouw klanten als onze klanten.

 

Naast onze algemene telefoonservice, bieden wij ook de mogelijkheid om jouw vaste telefoonnummer aan ons uit te besteden. Zo ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten, zonder dat het jou tijd kost.

Bij ContactFeed vinden we het belangrijk dat jouw klanten tevreden zijn en dat is de reden waarom we streven naar blije klanten. Wij zetten ons in om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen en streven altijd naar een uitstekende klantenservice-ervaring.

 

Wist je dat het sinds mei 2022 voor webwinkels verplicht is om een werkend telefoonnummer en e-mailadres te hebben?  Veel webwinkels zijn ondanks deze verplichting nog steeds niet telefonisch bereikbaar. ContactFeed helpt jou hiermee en zorgt ervoor dat jij aan je verplichtingen voldoet.

Kortom, bij ContactFeed ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen tijd te besparen en jouw bedrijf verder te laten groeien. Wil jij tijd besparen en jouw klantenservice uitbesteden aan specialisten? Mail ons dan op info@contactfeed.nl en wij nemen direct contact met jou op.

Onze diensten:

- Klantvragen beantwoorden via telefoon, mail, chat

- Klantvragen beantwoorden via de Marketplace omgeving zoals Bol.com, Amazon

- Algemene telefoonservice

- Jouw vaste telefoonnummer

- Voldoen aan de servicenormen van de Marketplaces

klantenservice baan fulltime parttime

Samen verder groeien?

bottom of page