top of page

Wat kunnen wij voor jou doen?

AdminFeed heeft een breed scala aan diensten met een specialisatie voor E-commerce. Ervaren en gekwalificeerd personeel met gebruik van moderne technologie voor efficiënte administratie wat zich met name richt op de E-commerce ondernemer.

Boekinghouding

AdminFeed kan de dagelijkse boekhoudkundige taken uitvoeren, zoals het invoeren van financiële transacties, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het opstellen van financiële overzichten en het verzorgen van de BTW-, VPB- en  IB-aangifte. 

Belastingadvies

AdminFeed kan helpen bij het voorbereiden en indienen van belastingaangiften. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de OSS-aangifte die voor veel E-commerce ondernemers van toepassing is.  

 

Salaris

Het verwerken van salarissen, het berekenen van heffingen en het opstellen van loonstroken behoren ook tot de taken van AdminFeed.

Bedrijfsadvies

AdminFeed kan bedrijfsadvies bieden door strategisch inzicht te geven, operationele efficiëntie te verbeteren en te helpen bij veranderingsmanagement. Door samen te werken met het management, kan AdminFeed bijdragen aan het ontwikkelen van langetermijnstrategieën en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Starters

Voor startende ondernemingen kan AdminFeed diensten aanbieden zoals het opzetten van een boekhouding, begeleiding bij belastingaangiftes en financieel advies om de eerste stappen in de soepel te laten verlopen.

Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen?

bottom of page